O persoană a ajuns la spital, iar două maşini au fost serios avariate, vineri seară, în urma unui accident produs în localitatea bihoreană Belfir şi provocată de neatenţia unui arădean care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, evenimentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 la ora 18.35 şi s-a produs la intersecţia drumului judeţean 792/A cu drumul judeţean 709/A.

Vina o poartă un şofer în vârstă de 64 ani din localitatea Chişineu Criş, judeţul Arad, care, aflat la volanul unui Audi, pe drumul judeţean 709/A, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un Volkswagen, condus regulamentar pe drumul judeţean 792/A de un bărbat de 34 ani din comuna Chişlaz. 

„În urma accidentului rutier, bărbatul care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare”, a mai spus comisarul şef Dinu. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Salonta sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta.