Un taximetrist orădean s-a ales cu dosar penal după ce, marţi după-amiaza, a izbit cu maşina un adolescent care traversa pe o tredere de pietoni strada Tudor Vladimirescu. Băiatul în vârstă de 15 ani a ajuns la spital.

Accidentul rutier a fost semnalat la numărul de urgenţă 112, marţi, la ora 14.45, după cum se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Şoferul din taximetru, un orădean în vârstă de 51 ani, conducea maşina pe strada Tudor Vladimirescu înspre Bulevardul Decebal şi a acroşat copilul la intersecţia cu strada Călăraşilor, în momentul în care acesta traversa carosabilul pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

Din cercetările poliţiştilor, vina pentru producerea accidentului îi aparţine şoferului din taxi, care nu a acordat prioritate de trecere. 

"În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier", se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.