Traficul a fost oprit temporar, marţi dimineaţa, pe ambele sensuri, la ieşire din Biharia înspre Oradea, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, iar o persoană a fost rănită. Mai atent la accident decât la trafic, un alt şofer a intrat apoi cu maşina într-un autoturism oprit la faţa locului, eveniment rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, accidentul a fost semnalat marţi dimineaţa la ora 6.30 şi s-a produs pe DN19, la ieşirea din localitatea Biharia spre municipiul Oradea.

Aflat la volanul unui Volkswagen Caddy, un bihorean de 42 ani din comuna Bratca nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi a derapat într-o curbă uşoară, intrând pe sensul opus de circulaţie. 

Aici, autoutilitara a fost lovită de un Volkswagen Golf, condus de un bărbat de 43 ani din Săcueni şi apoi de un Logan la volanul căruia se afla un bărbat de 48 ani din Curtuişeni. 

"În urma accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni uşoare", a spus comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Cel de-al doilea eveniment rutier, produs în acelaşi loc și generat de şofer neatent care a lovit cu maşina un autoturism oprit la faţa locului, a fost înregistrat ca tamponare. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din Cadrul Serviciului Rutier Bihor, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.