Accident în lanţ, vinerea trecută, pe DN 76, la Sâmbăta, unde o şoferiţă neatentă a izbit cu maşina un alt autoturism care a ricoşat într-un microbuz în care se aflau 15 copii.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs vineri după amiază, în jurul orei 15.45. Şoferiţa, o femeie în vârstă de 45 ani din municipiul Beiuş, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic şi a acroşat din spate un autoturism condus regulamentar, în fața sa, de un bărbat de 31 de ani, din Beiuș.

„În urma acroșajului, primul autoturism a ricoșat într-un microbuz condus regulamentar, de un bărbat de 60 de ani, din comuna Câmpani”, se precizează într-o informare transmisă, marţi, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, două persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea „Ambele persoane aveau leziuni uşoare”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit lui Borcea, ambele victime sunt persoane adulte. „Copiii nu au păţit nimic, au fost doar un pic speriaţi”, a spus şeful SMURD-UPU Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.