O tânără în vârstă de 21 ani a ajuns la spital, iar trei maşini au fost avariate în urma unui accident rutier produs pe DN19E, în Chiribiș, şi provocat de o şoferiţă neatentă din Marghita. 

Accidentul a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 marţi la ora 14.38 și - din cercetările efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri - a fost cauzat de o tânără în vârstă de 28 ani din Marghita. În timp ce conducea un Opel pe direcţia Marghita-Oradea, aceasta nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul deplasării şi a acroşat un Range Rover care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Chişlaz.

În urma impactului, Roverul a fost proiectat într-un Volkswagen, care se afla oprit pentru a vira la stânga, pe podul de acces al unui imobil.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unei tinere de 21 de ani, din comuna Tăuteu, pasageră în primul autoturism. "Aceasta a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", se precizează în informare.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.