Un pieton care traversa strada regulamentar, joi, în zorii zilei, în Marghita, a ajuns la spital după ce a fost izbit de o maşină. Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul autoturismului era beat criță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost semnalat printr-un apel la numărul de urgenţă 112. "Apelul a intrat la ora 5.13. Accidentul rutier s-a produs pe strada Republicii din municipiul Marghita", spune Fărcuţa. 

Victima, care se pare că este un cetăţean nepalez, a fost izbită de autoturism pe o trecere de pietoni şi a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

În ceea ce-l priveşte pe şofer, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii rutieri din Marghita. "În cauză s-a întocmit dosar penal pentru stabilirea cauzelor şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier", precizează purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!