Circulaţia este restricţionată, joi dimineaţa, pe Bulevardul Nufărul din Oradea, în urma unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a trei autoturisme, dintre care Dacia Logan și un BMW s-au lovit frontal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, evenimentul rutier a fost semnalat prin 112 la ora 9.08.

"Accidentul rutier s-a produs pe strada Nufărului. Din primele date, au fost implicate trei autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere Oradea care a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Până la finalizarea acestora, traficul în zonă se desfăşoară pe o bandă, pe sens. 

UPDATE. Vinovat: şoferul unui Fiat

Cercetările făcute de polițiști la fața locului au relevat că accidentul rutier s-a produs din vina unui şofer aflat la volanul unui autoturism Fiat, care a ieşit din parcare, cu spatele, fără să se asigure. Maşina a acroşat un BMW care circula pe banda întâi, pe direcţia Nufărul - Cantemir, iar în urma impactului, BMW-ul a pătruns pe sensul opus şi a intrat într-un autoturism Dacia Logan, care rula pe banda a doua.

Potrivit poliţiştilor, în urma evenimentului rutier, soferul Daciei Logan a fost transportat la spital, însă, din fericire, nu a suferit leziuni care să necesite internarea sa. 

"Evenimentul rutier a fost înregistrat ca tamponare", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.