O persoană a ajuns la spital, joi, pentru investigaţii medicale, în urma unui accident rutier produs pe strada Podului din municipiul Oradea. 

Potrivit ofiţerului de relaţii publice al Poliţiei Bihor, agent șef Alin Laza, evenimentul rutier a fost semnalat la ora 11.26, prin numărul de urgenţă 112. 

"Accidentul rutier s-a produs pe strada Podului. Au fost implicate un autoturism şi un pieton", a spus agentul șef Alin Laza, arătând totodată că la faţa locului au ajuns poliţişti şi echipaje medicale de urgenţă ale SMURD Oradea care i-au acordat pietonului îngrijiri medicale iar apoi l-au transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Conform aceleiaşi surse, pentru o scurtă perioadă de timp, o bandă de circulaţie a fost blocată pentru efectuarea cercetărilor însă, în prezent, în zonă traficul rutier se desfăşoară normal. 

Din fericire, victima a suferit leziuni uşoare. "Pacientul era conştient în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Oradea", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, locotenent colonel Camelia Roşca.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!