O persoană a fost rănită, joi, într-un accident rutier produs în Oradea, pe strada Tudor Vladimirescu. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul, dar traficul nu este blocat. 

Din primele date comunicate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost anunţat printr-un apel la numărul de urgenţă 112, la ora 10.42.

"Deocamdată avem doar date sumare, şi anume că un pieton a fost acroşat de un autoturism. Este rănit aparent uşor şi a fost transportat la spital. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul nu este blocat", a declarat Fărcuţa. 

UPDATE:

În urma cercetărilor la faţa locului, poliţiştii au stabilit că accidentul rutier s-a produs din cauza pietonului care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind acroşată de un Sandero condus regulamentar de un orădean.

"Orădeanul în vârstă de 35 ani circula cu autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu, înspre Bulevardul Decebal, şi a acroşat pietonul, o femeie în vârstă de 31 ani din Oradea, care se angajase în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis din partea stângă a autoturismului", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Din fericire, femeia a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Oradea.