O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns la spital cu multiple leziuni, în acest sfârşit de săptămână, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr care, aflat la volan şi încercând să fenteze coloana strânsă la semaforul din Piaţa Emanuil Gojdu, a pătruns în alveola staţiei de autobuz, izbind-o pe fata care traversa regulamentar.

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, la ora 15.55, şi a fost provocat de un şofer de 21 de ani, din localitatea Livada de Bihor.

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Piaţa Cetăţii - Bulevardul Magheru, acesta nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Acesul interzis", a pătruns în alveola staţiei de autobuz, la culoarea roşie a semaforului electric şi a acroşat-o pe adolescenta de 14 ani din Bălaia. Fata se angajase în traversarea carosabilului la culoarea verde a semaforului electric adresat pietonilor, din partea stângă a direcţiei de deplasare a autourismului.

În urma accidentului rutier, victima a fost transportată la Centrul de Primire a Urgenţelor din Spitalul municipal "Gavril Curteanu".

"Pacienta a suferit traumatism facial şi fractură de humerus drept, fiind internată la Secţia de chirurgie pediatrică", a explicat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.