Un orădean de 77 de ani a ajuns la spital, după ce, în timp ce se afla în staţia de tramvai din fața Pieţei Rogerius, s-a dezechilibrat și s-a lovit de tramvai.

Potrivit comunicatului transmis marţi de Biroul de presă al Poliției Bihor, accidentul s-a produs luni dimineaţă şi a fost semnalat Poliţiei municipiului la ora 9.50, prin numărul de urgenţă 112.

Vatmanul, un orădean de 55 ani, a pus în mişcare tramvaiul chiar în momentul în care un orădean aflat în staţie s-a dezechilibrat şi a căzut, acesta lovindu-se de partea laterală dreapta a vehiculului.

„În urma accidentului, septuagenarul a suferit leziuni ușoare”, scrie în informare, precizându-se că cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului sunt realizate de poliţiştii Biroul Rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Potrivit şefului UPU-SMURD Oradea, dr. Hadrian Borcea, orădeanul s-a ales, de fapt, cu răni serioase de pe urma accidentului rutier şi a fost internat la Spitalul clinic judeţean Oradea. "Victima a fost internată la Secţia de Ortopedie, are fracturi costale, fractură de bazin şi leziuni la coloană", a declarat medicul, pentru BIHOREANUL.