O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs luni, pe DN1, în localitatea Groşi. Unul dintre autotrenuri a rămas pe carosabil, iar până când va fi tractat circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ. 

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, Alin Laza, accidentul rutier a fost anunţat luni, la ora 7.39, prin 112. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a fost sesizat că, pe DN1, în localitatea Groşi, în împrejurări în care urmează să fie stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri. O persoană a suferit leziuni aparent uşoare, fiind transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale", a explicat Laza.

Conform sursei citate, traficul rutier se desfășura în jurul orei 10.30 pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de poliţiştii rutieri. „Unul din autotrenuri se află pe partea carosabilă și urmează să fie tractat, pentru a putea fi reluată circulaţia în condiţii normale", a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

La faţa locului se află şi echipaje ale Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor, care efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!