Accident grav, miercuri, între localităţile Husasău de Tinca şi Miersig, pe Drumul Judeţean 792 A, unde un autoturism s-a izbit frontal de un TIR.

Din primele informaţii ale poliţiştilor care s-au deplasat la locul accidentului, în urma impactului au fost rănite patru persoane, pasageri în autoturism, dintre care o femeie este în stare gravă, fiind scoasă în stop cardio-respirator dintre fiarele maşinii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, căpitanul Camelia Roşca, a declarat pentru BIHOREANUL că la locul accidentului au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Tinca, din care unul de prim ajutor calificat, un echipaj cu autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului 1 de pompieri Oradea şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Sunt patru victime, două femei şi doi bărbaţi. Personalul medical şi cel paramedical au evaluat starea acestora, le-au acordat îngrijirile necesare, una dintre paciente fiind intubată", a declarat căpitanul Camelia Roşca.

Potrivit acesteia, toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Cei doi bărbaţi şi femeia mai puţin rănită au suferit diverse traumatisme, fracturi şi contuzii.

La scurt timp după producerea accidentului, şoseaua a fost blocată în ambele sensuri, iar circulaţia a fost deviată.

Deocamdată nu sunt clare circumstanţele producerii evenimentului rutier, acestea urmând să fie stabilite printr-o anchetă a poliţiştilor.