O tânără în vârstă de 20 ani din comuna Avram Iancu a ajuns la spital cu multiple leziuni în urma unui cumplit accident rutier produs în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN79, lângă Ciumeghiu. Șoferiţa a lovit alveola mediană de calmare a traficului şi a pierdut controlul maşinii, izbind un stâlp de curent şi ieşind în decor. 

Accidentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 2, la ieşirea din Ciumeghiu spre Salonta, unde o tânără de 20 de ani, din comuna Avram Iancu, aflată la volanul unui Opel, a lovit alveola mediană de calmare a traficului, a pierdut controlul asupra direcției și s-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate, situat pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare. În urma impactului, stâlpul s-a rupt și a căzut pe carosabil, iar autoturismul a pătruns în șanț.

Șoferiţa a suferit multiple leziuni, fiind transportată la spital.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, poliţiştii nu au stabilit deocamdată circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Salonta, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!