Accident, miercuri, pe strada Nufărului din Oradea, la intersecţia cu Aleea Salca. Un autoturism s-a ciocnit cu o maşină de butelii, circulaţia în zonă desfăşurându-se cu dificultate.

"La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Detaşamentului 1 de pompieri Oradea, două autoturisme cu apă şi spumă şi echipajul de primă cercetare şi evaluare chimică biologică, radiologică şi nucleară, precum şi echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 Oradea", a precizat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

În urma impactului, maşina cu butelii s-a răsturnat, încărcătura de 30 de butelii împrăştiindu-se pe carosabil. Buteliile au fost ridicate de reprezentanţii firmei care le comercializează, iar zona a fost asigurată de pompieri, pentru a se evita pericolul unei explozii.

"O şoferiţă aflată la volanul unui autoturism Lexus a ieşit de pe strada Meiului în intersecţia cu Nufărului şi a lovit frontal o dubiţă care transporta butelii, maşină care a ieşit de pe strada Salca dorind să vireze stânga pe Nufărului. Deocamdată nu s-a stabilit cine a greşit şi care şofer nu a respectat culoarea semaforului", inspector principal Octavian Perţea.

O singură persoană a fost rănită uşor, şoferiţa din Lexus, care a fost transportată la spital, pentru îngrijiri. 

Până în jurul orei 17.45, în zonă s-a circulat pe o singură bandă pe sens, însă şoseaua a fost degajată, maşinile duse într-o parcare, iar traficul revine, încet, la normal.