O adolescentă în vârstă de 14 ani din comuna Răbăgani a fost internată la Spitalul municipal Gavril Curteanu cu coloana fracturată după ce a fost izbită de o maşină, miercuri după-amiaza, pe DN76, chiar la intrarea în localitate. Fetiţa coborâse din microbuzul şcolar şi a traversat şoseaua fără să se asigure, prin spatele autovehiculului. 

Accidentul rutier a fost semnalat, miercuri, la ora 15.20. Adolescenta a coborât dintr-un microbuz care a oprit la ieșirea din localitatea Răbăgani înspre Beiuș și a traversat partea carosabilă fără să se asigure, prin spatele autovehiculului, moment în care a fost acroșată de un autoturism, condus de un şofer de 28 de ani, din municipiul Beiuș.  

"În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", se precizează în comunicatul transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Fetiţa a ajuns în prima fază la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru investigaţii medicale, iar ulterior a fost transportată şi internată la Spitalul municipal. "Pacienta a suferit o fractură de coloană, însă fără ca leziunile să-i afecteze măduva. Are nevoie doar de repaus la pat", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD BIhor, dr. Béres Zsolt. 

Între timp, poliţiştii rutieri din Beiuş au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.