Accident spectaculos, marţi după-amiază pe Calea Aradului, în vecinătatea Hotelului Ramada, în jurul orei 16.45. "Potrivit informaţiilor de până acum, conducătorul unui autoturism Volkswagen Bora care se deplasa dinspre Bulevardul Decebal a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a intrat pe contrasens, trecând de liniile de tramvai spre Ioşia şi oprindu-se în stâlp. Nu există nicio urmă de frânare", a declarat pentru BIHOREANUL inspectorul principal Alin Gherman, de la Poliţia Rutieră, care a coordonat cercetările la faţa locului.

La locul accidentului se aflau şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, care au declarat că şoferul este un coleg de-al lor, care se deplasa spre casă - Gheorghe Scorţea, 53 ani, administrator al ITM Bihor.

Potrivit unui membru al echipei SMURD care a transportat rănitul la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, şoferul era în stop cardiorespirator în momentul în care a fost luat pe targă, bănuiala fiind că a suferit un preinfarct în timp ce se afla la volan.

Din fericire, bărbatul nu a suferit leziuni deschise, iar medicii îl investighează pentru a depista eventuale leziuni interne, pacientul fiind în stare stabilă, în afara unui pericol vital.

Accidentul a produs blocarea circulaţiei tramvaielor timp de o jumătate de oră pe ambele sensuri, spre şi dinspre Ioşia, până în momentul în care angajaţii echipelor de intervenţie ale OTL au degajat calea de rulare. De asemenea, circulaţia autovehiculelor s-a desfăşurat cu restricţie pe Calea Aradului, fiind posibilă doar pe o singură bandă pe sens, pe jumătatea dinspre Hotelul Ramada a carosabilului.