Un tânăr în vârstă de 28 ani a murit, iar un altul în vârstă de 17 ani a ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina cu care circulau s-a izbit violent de un gard de beton în localitatea Abrămuţ.

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3 dimineaţa, pe drumul județean 190/F, în localitatea bihoreană Abrămuț.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Bihor, şoferul, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Abrămuț, conducea maşina pe direcţia Abrămuț - Făncica, iar într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei din pricina vitezei, a ieşit în decor şi s-a lovit de gardul din beton al unei case. 

În urma impactului, şoferul a murit pe loc iar pasagerul său, un tânăr de 17 ani din Marghita, a ajuns la spital, din fericire cu leziuni uşoare. 

În urma cercetărilor pornite, poliţiştii rutieri au stabilit că vina pentru accident o poartă şoferul, care a urcat fără permis de conducere la volan.

Ancheta este continuată de poliţiştii Biroului Rutier Marghita sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.