Un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea bihoreană Sânnicolau Român a murit în urma unui accident rutier pe care chiar el l-ar fi produs sâmbătă pe DN 79, între localitățile Avram Iancu și Ciumeghiu.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, accidentul s-a întâmplat sâmbătă seară, fiind implicate două autoturisme.

„Din primele investigații efectuate de polițiștii rutieri din Salonta la fața locului, s-a constatat că, în jurul orei 17.45, un bărbat de 46 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Arad - Salonta, pe un sector de drum în aliniament, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, nu s-ar fi asigurat din spate, la efectuarea unui viraj la stânga și ar fi fost acroșat de un autoturism, care s-ar fi aflat în depășirea sa, regulamentară, condus de o tânără  de 18 ani, din comuna Zerind, județul Arad”, a precizat Alina Fărcuța într-un comunicat transmis duminică.

Șoferul care a provocat accidentul a fost foarte grav rănit, fiind transportat la spital.

Medicii nu au mai putut să îl salveze, însă, pe bărbatul de 46 de ani, declarând decesul acestuia.

„În urma testării cu aparatul etilotest a conducătoarei celui de-al doilea autoturism, rezultatul a fost negativ”, a mai precizat Poliția.

Ancheta în caz este continuată de polițiștii Biroului Rutier Salonta, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!