O orădeancă a murit, luni dimineaţă, într-un cumplit accident rutier produs pe drumul judeţean dintre localităţile Husasău de Tinca şi Miersig. Femeia a fost izbită de un Opel condus de un tânăr din Şoimi, în timp ce traversa şoseaua prin loc interzis şi fără să se asigure.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier s-a produs cu puţin înainte de ora 8.

"La ora 7.48, pe drumul judeţean 792/A, între localităţile bihorene Husasău de Tinca şi Miersig, un bărbat în vârstă de 25 ani, din comuna Şoimi, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o femeie de 80 ani din municipiul Oradea care se angajase în traversarea carosabilului prin loc interzis, fără să se asigure din partea stângă a direcţiei de deplasare a maşinii", a explicat comisarul şef Fărcuţa.

Din nefericire, victima nu a supravieţuit impactului. "În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni care i-au provocat decesul", a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de p lângă Judecătoria Oradea.