Accident grav, duminică seară, pe strada Mareşal Averescu, provocat de un şofer neatent. Bărbatul de 44 ani, conducea autoturismul pe banda a doua de deplasare, spre strada Cele Trei Crişuri, şi a izbit un pieton care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

"Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20, pe strada Mareşal Averescu, la intersecţie cu strada Gheorghe Şincai. Pietonul, un orădean de 77 ani, a murit pe loc", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu. Potrivit sursei citate, şoferul nu consumase alcool.

Un alt accident de circulaţie grav s-a produs, tot duminică şi tot pe trecerea de pietoni, pe strada Dimitrie Cantemir.

"O şoferiţă de 54 ani din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului şi a accidentat o fetiţă de 8 ani din Husasău de Tinca, care traversa strada pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric destinat pietonilor", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Victima a ajuns la Unitatea de primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, cu traumatism cranian minor, contuzii la gambă şi escoriaţii pe faţă. Pacienta a rămas internată pe Secţia de chirurgie", a explicat BIHOREANULUI şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.