Un bihorean în vârstă de 33 ani din localitatea Leş, comuna Nojorid, a murit, vineri dimineaţa, într-un cumplit accident rutier produs pe DN 79, în apropierea localităţii. Din primele cercetări, victima circula ca pieton pe marginea şoselei când a fost acroşată de o autoutilitară care a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers, pătrunzând pe acostament.

Accidentul rutier a fost semnalat poliţiştilor vineri dimineaţa, la ora 7.15,  prin numărul de urgenţă 112 iar potrivit unui comunicat transmis de poliţişti vina aparţine şoferului autoutilitarei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin.

"În timp ce conducea vehiculul pe DN 79, pe direcția Salonta - Oradea, şoferul a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre dreapta, pătrunzând pe acostamentul din dreapta drumului, unde a acroșat un bărbat de 33 de ani, din Leș. Acesta circula în calitate de pieton pe acostamentul din dreapta drumului, înspre Oradea", se precizează în informarea transmisă.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.