Traficul este blocat parțial, miercuri, după prânz, pe Șoseaua Borșului în urma unui accident rutier. Un autoturism a ajuns sub un TIR, iar șoferul mașinii a fost încarcerat. 

Apelul la 112 a fost făcut la ora 12.03. Accidentul s-a produs pe Șoseaua Borșului, în zona localităţii Sântion. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.

"Rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Pentru descarcerarea victimei au intervenit salvatorii ISU Crișana. "La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de Descarcare, un echipaj de lucru cu apă şi spumă şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. În urma accidentului, conducătorul auto din maşină a fost încarcerat. S-au efectuat procedurile specifice pentru descarcerare, iar bărbatul a fost preluat de echipajul TIM şi transportat la UPU pentru investigaţii", a precizat maiorul Horia Cheregi, purtător de cuvânt de ISU Crişana.

Potrivit purtătorului de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc, şoferul autoturismului a ajuns la spital în stare gravă. "Pacientul are traumatism cranio cerebral, contuzie toracică şi fractură de femur drept. Deocamdată este în UPU", a spus Mateoc.