Un orădean de 20 ani a ajuns la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe Şoseaua Borşului, în dreptul brutăriei Sandy.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs în jurul orei 10.30. "Tânărul s-a angajat în traversarea carosabilului, prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În acel moment, un autotren s-a pus în mişcare pe banda întâi, în timp ce pe banda a doua circula regulamentar un autotren cu remorcă, condus de un bărbat de 31 de ani, din Bulgaria şi care l-a acroşat", se arată în informare.

Orădeanul a ajuns la spital cu multiple leziuni, la fel ca un alt pieton lovit de o maşină, luni seara, la intersecţia străzilor Dimitrie Cantemir şi Muntele Găina.

Este vorba despre un bărbat de 56 ani care, în jurul orei 20, a fost acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada tot prin loc nepermis şi tot fără să se asigure. "În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat", spun poliţiştii în comunicat.

În urma accidentului rutier, orădeanul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Sursa foto: Facebook Info Trafic Bihor