O persoană a ajuns la spital, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe Calea Aradului din Oradea. Şoferul unei maşini de teren a pierdut controlul direcţiei, din cauza vitezei şi s-a izbit de un copac. 

"Accidentul rutier a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 la ora 15.47. Evenimentul rutier s-a produs în zona intersecţiei străzii Vlădeasa şi Calea Aradului. A fost un singur autoturism implicat. O persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", a declarat BIHOREANULUI ofiţerul de relaţii publice al Poliţiei Bihor, agent şef Alin Laza. 

Din primele informaţii transmise de poliţitii Biroului Rutier Oradea, cei care efectuează cercetările în caz, victima rănită este şoferul autoturismului, un Isuzu.

Acesta ar fi pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi s-a izbit cu maşina de un copac. 

"Două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de pompieri Oradea au fost mobilizate la faţa locului cu o autospecială de descarcerare şi stingere precum şi un echiaj al Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bihor. Victima a fost asistată şi preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă, care a transportat-o la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, locotenent colonel Camelia Roşca.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!