Un autoturism de serviciu al Direcţiei Antifraudă a fost grav avariat miercuri, într-un incident rutier produs pe Calea Borşului. Din cercetările poliţiştilor, vina o poartă şoferul unui BMW care ar fi virat fără să se asigure, fiind izbit în timpul manevrei de autoturismul ANAF în care se aflau doi inspectori. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu a fost nimeni rănit grav, cazul fiind înregistrat ca tamponare, însă mașina ANAF s-a făcut praf.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, Volkswagenul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală circula dinspre Borş spre Oradea, pe banda întâi, iar în maşină se aflau doi inspectori, o femeie și un bărbat.

BMW-ul circula dinspre Oradea spre Borş şi, în dreptul Trameco, şoferul maşinii ar fi virat spre stânga fără să se asigure, moment în care a fost lovit de autoturismul ANAF. 

Incidentul rutier a fost semnalat Poliţiei, prin 112, cei doi inspectori Antifraudă au scos plăcuţele de înmatriculare de pe autoturismul de serviciu, însă, în finalul cercetărilor, a fost înregistrat ca tamponare. "A fost un eveniment rutier fără victime", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Potrivit şefului UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, în evenimentul rutier a fost rănită, totuşi, o persoană, însă leziunile suferite au fost uşoare. "O singură persoană a suferit contuzii, a refuzat să mergă la spital", a adăugat Borcea.