Poliţiştii Serviciului Rutier au început cercetările la locul unui accident petrecut, joi, pe şoseaua de centură, şi soldat cu o persoană rănită şi trei maşini avariate.

"Deocamdată nu sunt foarte multe informaţii, deoarece se efectuează cercetările la faţa locului. A fost un accident provocat de neatenţia unui şofer care circula cu maşina dinspre Nufărul, spre Calea Aradului", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

La intersecţia cu strada Ciheiului, şoferul maşinii a virat fără să se asigure, iar maşina sa, un Peugeot înmatriculat în Bihor, a fost acroşată de un alt Peugeot, care venea din sens opus, înmatriculat în Germania. În urma impactului, una dintre maşini a fost aruncată într-un alt autoturism, o Dacia Solenza.

Potrivit şefului SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, accidentul s-a soldat şi cu cu rănirea uşoară a două persoane, dintre care una a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

"Au fost două victime. Una, cu escoriaţii la nivelul capului, a refuzat să fie transportată la spital. Cealaltă a suferit un traumatism cranian minor, contuzii de genunchi şi cot şi a fost adusă pentru investigaţii la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a declarat Borcea.