Patru persoane au fost transportate la spital, miercuri, în urma unui accident rutier produs în Oradea, la intersecţia străzii Henrik Ibsen cu șoseaua de centură.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, agentul şef Alin Laza, evenimentul rutier a fost anunţat prin 112 la ora 12.12.

"Accidentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor Henrik Ibsen cu Ovid Densuşianu, au fost implicate două autovehicule. În urma accidentului rutier, patru persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale", a declarat Laza.  

Din informaţiile furnizate de martori, dubiţa tracta o remorcă cu fier vechi şi nu ar fi păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa lui, lovindu-l din spate.

În urma impactului, dubiţa a ricoşat într-un stâlp, iar remorca s-a desprins, răsturnându-se în şanţul de la marginea drumului. 

La faţa locului au ajuns echipaje ale Biroului Rutier Oradea, dar şi ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, cu un utilaj cu care, apoi, remorca a fost ridicată pe carosabil, după cum se observă şi din fotografiile transmise BIHOREANULUI de un cititor (foto, sus).

La ora publicării acestei știri, traficul rutier se desfăşura normal.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!