Un accident rutier a blocat marți seară temporar DN 1, în localitatea Gheghie din comuna Auşeu. Potrivit surselor BIHOREANULUI, evenimentul rutier a fost provocat de un poliţist, inspectorul Rafael Tonca, șeful Poliției Ștei, care, aflat la volanul unui BMW, a intrat pe contrasens şi a izbit două maşini.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 18, în dreptul podului situat lângă restaurantul Lesiana. Poliţistul a intrat în depăşirea unei coloane, pe linie continuă şi nu a reuşit să revină din timp, acroşând o maşină din care, apoi, a ricoşat în alta.

Sursele BIHOREANULUI spun că şeful Poliţiei Ştei, inspectorul Rafael Tonca (foto) era în timpul liber. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj al SMURD Bihor, însă, din fericire, în urma evenimentului rutier, nu a fost nimeni rănit.

Pe timpul cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri din Aleşd, circulaţia pe DN 1 a fost blocată pe ambele sensuri, însă, la ora publicării acestei ştiri, traficul rutier s-a reluat.

„Evenimentul rutier a rămas o tamponare (înregistrat în evidențele Poliției ca fiind fără victime - n.r.)", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Alin Laza, la solicitarea BIHOREANULUI.

Cert e că, în urma incidentului, Tonca a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!