O persoană a fost rănită, vineri după amiază, după ce o motocicletă şi un autoturism s-au lovit, pe DN 76, la intrarea în localitatea Sânmartin, dinspre Oradea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, evenimentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 la ora 17.44. "Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului, motiv pentru care traficul a fost restricţionat, temporar, pe un singur sens, alternativ", a declarat Fărcuţa.

Rănit în urma impactului, conducătorului motocicletei a fost preluat de echipaj al SMURD Bihor, iar din primele date acesta a suferit fracturi la nivelul mâinilor şi picioarelor. "Pacientul este conştient şi, deocamdată, primeşte îngrijiri la faţa locului, urmând să fie transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

UPDATE. La ora 19.45, traficul pe DN 76, la intrarea în comuna Sânmartin s-a reluat pe ambele sensuri. Din cercetările efectuate de poliţişti, accidentul rutier s-a produs în comuna Sânmartin la intersecţia străzii Petru Maior cu DN 76 unde un orădean în vârstă de 69 de ani a virat la stânga, peste marcajul dublu continuu, fără a acorda prioritate de trecere.

"Astfel, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă pe DN76, pe direcția Băile Felix -  Oradea, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Sânmartin, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Poliţia Bihor. 

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.