Trei persoane au fost rănite, luni după amiază, în urma unui accident produs pe DN 76, la intrarea în localitatea Răbăgani, pe Dealul Bitii, după ce şoferiţa unui autoturism a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, a rupt parapetul, iar maşina s-a rostogolit în şanţ.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu, a declarat pentru BIHOREANUL că evenimentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 15.35.

"Poliţiştii rutieri se află la locul accidentului pentru cercetări. Traficul rutier se desfăşoară normal", a spus Dinu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD-PU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, în autoturism se aflau trei persoane, care au scăpat doar cu câteva vânătăi.

"La faţa locului se află mai multe echipaje medicale care acordă ajutor de specialitate răniţilor. Victimele sunt conştiente şi, din primele date comunicate, prezintă leziuni uşoare. Dar evaluarea răniţilor nu s-a terminat", a explicat medicul.

Circumstanţele exacte ale producerii evenimentului sunt anchetate de poliţişti.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Bihor, accidentul s-a produs după ce "o femeie de 53 de ani, din localitatea Ştei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Beiuş - Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum". "Într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupre direcţiei, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţie sale de deplasare", arată comunicatul.

Până la urmă, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, şoferiţa şi un bărbat de 56 de ani, din Ştei, pasager în autoturism. Aceştia "au suferit leziuni uşoare", arată comunicatul Poliţiei.