Un motociclist în vârstă de 42 de ani a murit, vineri după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN79, la ieșirea din Nojorid, spre Leș. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.40.

Din primele informaţii, în evenimentul rutier au mai fost implicate şi două autoturisme, poliţiştii rutieri declanşând deja cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Se pare că motociclistul circula în spatele unei maşini Logan MCV, pe care a acroşat-o, iar de acolo a fost aruncat pe contrasens, unde a fost izbit în plin de o altă maşină. Impactul a fost devastator, bărbatul intrând în stop cardio respirator.

"La locul accidentului a fost un echipaj al SMURD, iar victima a fost resuscitată aproape o oră. Din păcate, însă, fără succes", a precizat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

BIHOREANUL a aflat că victima este un poliţist de la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Bihor, şi se numeşte Alin Şerban. Vestea dispariţiei i-a şocat pe colegii săi, care îl descriu ca fiind "un băiat de nota 10".

Traficul a fost blocat în zonă până în jurul orei 17, când s-a reluat pe un fir, alternativ, şi pe un drum ocolitor din localitate. 

"După finalizarea cercetărilor la faţa locului, vom putea oferi mai multe informaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

UPDATE:

Primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri la locul accidentului au confirmat informaţiile oferite de martori: motociclistul nu a păstrat distanţa față de mașina din fața sa, a agăţat-o, iar motocicleta i-a rămas "prinsă" de maşină, bărbatul fiind aruncat pe contrasens.

"S-a constatat că la ora 15.30, pe DN 79, în afara localităţii Nojorid, un bărbat de 42 ani din Oradea, în timp ce conducea o motocicletă, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în timpul deplasării, a acroşat din spate un autoturism (Logan MCV - nr), condus de un bărbat de 42 ani din Hunedoara, iar apoi conducătorul motocicletei a fost proiectat pe contrasens fiind accidentat de un alt autoturism (Daewo - nr) condus din sens opus de un tânăr de 23 ani din Oradea", a explicat vineri seară pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Aceasta a mai precizat că cei doi şoferi implicaţi în accident nu au consumat alcool.

Polițistul nu se afla în timpul serviciului.

foto: Facebook - Grupul Info Trafic Bihor

Un șofer care circula în spatele motociclistului a surprins momentul accidentului! Vezi filmarea de mai jos!
Sursa: YouTube, Tomi Bihar