Un tânăr în vârstă de 24 ani a ajuns la spital, miercuri, după ce autoturismul Skoda pe care îl conducea a fost lovit, pe DN 79, de un microbuz, al cărui şofer a intrat într-o depăşire pe linie continuă. În urma impactului, microbuzul a juns într-un şanţ.

Evenimentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 la ora 10.35,  iar din cercetările efectuate de poliţişti rutier a fost provocat de şoferul din microbuz, un bărbat de 49 ani din Beiuş care a intrat în depăşire pe linie continuă. 

"În timp ce conducea pe direcţia Salonta-Oradea, şoferul a efectuat o manevră de depăşire fără a respecta semnificaţia marcajului longitudinal continuu şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 24 ani din Gepiu, care a efectuat manevra de virare la stânga, pentru a intra într-o staţie de alimentare cu carburanţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu.

În urma accidentului, tânărul şofer al autoturismului a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Pacientul a suferit un traumatism facial. Deocamdată nu sunt finalizate toate analizele", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.