Traficul pe DN 79 între Oradea și Salonta a fost blocat complet, marți după amiază, după ce două autovehicule s-au lovit în localitatea Leș.

Potrivit agentului șef Alin Laza, de la Biroul de presă al Poliției Bihor, accidentul a fost semnalat prin 112 la ora 14.52.

„Sunt implicate două autovehicule. În prezent, 5 persoane sunt investigate medical la fața locului”, a declarat Alin Laza pentru BIHOREANUL.

Traficul este complet blocat pe DN 79 la ora publicării acestei știri.

Din informațiile apărute pe grupurile Info Trafic de pe Facebook reiese că în zonă cozile de mașini se întind pe sute de metri.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de pompieri.

Deocamdată nu este clar dacă cele 5 persoane au fost rănite și dacă necesită transportarea la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene urmează să facă cercetările la fața locului, pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier, a mai spus reprezentantul Poliției.

UPDATE, ora 15.35: Patru persoane duse la spital

„Patru persoane vor fi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat Alin Laza.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, cele patru persoane sunt conștiente și la prima vedere nu au suferit răni foarte grave. Acestea urmează să fie supuse unor investigații medicale și să primească îngrijiri de specialitate la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă că accidentul s-a produs între o dubiță și un autoturism Dacia Logan.

UPDATE, ora 16.38: Trafic reluat

„Traficul a fost reluat în condiții normale”, a declarat BIHOREANULUI reprezentantul Poliției Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!