Un accident rutier a avut loc duminică după-amiaza, pe DN1, în localitatea bihoreană Gheghie, între un autoturism Volkswagen şi un TIR, iar în urma impactului maşina mică s-a oprit într-un stâlp de pe marginea carosabilului, după cum arată imaginile surprinse de şoferii care au ajuns în zonă.

Producerea incidetului a fost semnalată la 112 la ora 17:07.

O persoană a suferit leziuni şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. 

"Accidentul s-a produs pe DN1 în localitatea bihoreană Gheghie. În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism. În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni, fiind transportată la spital. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţiştii rutieri. Poliţia urmează să efectueze cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a declarat, pentru BIHOREANUL, agentul-şef Alin Laza, din cadrul IPJ Bihor. 

Sursele ziarului spun că maşina implicată ar fi înmatriculată în Bihor, iar că persoana ajunsă la spital ar fi fost pasager în autovehicul.

Duminică, în jurul orei 18, traficul rutier în acea zonă se desfăşura alternativ, pe o singură bandă, fiind dirijat de poliţiştii rutieri.

Urmează să fie făcute cercetări care vor stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE:

Potrivit dr. Hadrian Borcea, de fapt, trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea, însă două dintre ele au refuzat internarea. 

Din primele informaţii, cea de-a treia victimă "a suferit leziuni care nu sunt deosebit de grave", după cum precizează dr. Borcea, însă medicii urmează să efectueze investigaţiile necesare la UPU.

UPDATE 2: 

În jurul orei 18:40 traficul pe DN1, în zona accidentului, a fost reluat în condiţii normale.

UPDATE 3:

În urma cercetărilor făcute la fața locului de polițiști, a reieșit că un tânăr șofer de TIR nu a păstrat distanța suficientă față de mașina din fața sa.

Detalii, în articolul: „Poliția Bihor, despre accidentul de pe DN 1, din Gheghie: Un tânăr șofer de TIR nu a păstrat distanța

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!