O adolescentă în vârstă de 17 ani a ajuns la spital, miercuri seară, după ce şoferul maşinii în care călătorea a pierdut controlul direcţiei. Maşina a ieşit de pe şosea, a lovit un parapet, iar apoi s-a izbit de peretele unei case din comuna Groşi. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs, miercuri, la ora 17.20, şi a fost provocat de şoferul autoturismului, un orădean în vârstă de 20 ani.

"Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil umed - iar într-o curbă periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată corespunzător, autoturismul condus de acesta a derapat, a lovit parapetul metalic de pe sensul opus de circulaţie, iar apoi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil", se arată în informare.

În urma accidentului rutier, o adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, pasageră în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Potrivit dr. Dacian Juca, locţiitorul şefului UPU-SMURD Oradea, tânăra a suferit un traumatism cranio-facial, fractură de piramidă nazală şi o entorsă la glezna stângă, rămânând internată la secţia de ORL a Spitalului Judeţean.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.