Doi adulţi şi trei copii din localitatea Lugaşu de Jos au ajuns la spital, joi, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens pe DN1, în localitatea Oşorhei, unde s-a lovit de un autotren. 

Accidentul rutier a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 11.40. „În timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd - Oradea, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 39 de ani, din Paleu”, a transmis, printr-un comunicat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

În urma impactului, toţi pasagerii autoturismului au ajuns la spital. „Este vorba despre cei doi părinţi, de 35 respectiv 36 ani, şi trei copii, un băiat de 8 ani respectiv doi gemeni de 2 ani şi 4 luni, au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor, pentru investigaţii medicale. Doar unul dintre gemeni a necesitat internarea, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, şi doar pentru supraveghere”, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, Alexandru Mateoc.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.