Doi adulţi şi doi copii au ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident produs pe DN 1 lângă Oşorhei, în dreptul pensiunii Mini Paradis.

Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 0.45. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, şoferul autoutilitarei, un tânăr de 20 de ani din Reghin, judeţul Mureş, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus şi s-a izbit de un autoturism condus de un clujean de 39 de ani, din Câmpia Turzii.

La locul accidentului au ajuns în scurt timp poliţiştii rutieri, dar şi 3 autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor care au acordat primul ajutor pasagerilor din cele două maşini. Patru persoane - doi adulţi şi doi copii cu vârste de 2 şi 7 ani - au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea cu diverse fracturi şi contuzii.

"Bărbatul avea o plagă, femeia a suferit contuzii la nivelul coloanei şi fractură la genunchiul stâng, iar cei doi copii au avbut contuzii la nivelul coloanei şi toracelui", a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Bihor, Gheorghe Pintea. 

Din cauza evenimentului rutier, circulaţia pe DN1 a fost blocată timp de aproximativ o oră.