Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, vineri, pe DN 1, între localităţile Uileacu de Criş şi Urvind. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Ambele s-au răsturnat în afara carosabilului și au fost grav avariate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 la ora 15.17.

„Patru persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, toate erau conştiente. Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier”, a declarat comisarul şef Fărcuţa.

Cei patru răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean Bihor, iar din primele informaţii transmise de şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, unul dintre răniţi a fost găsit încarcerat de echipajul de urgenţă. "Dintre cei patru pacienţi, doi sunt răniţi mai grav", a explicat dr. Borcea pentru BIHOREANUL.

Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul de mers spre Cluj, unde echipajele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale răniţilor. Între timp, circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri. 

Accidentul rutier de pe DN1 este al doilea produs, vineri, în Bihor. Primul a fost de dimineaţă, pe DN 19, între Biharia şi Satu Nou, unde un biciclist a fost rănit grav după ce a fost acroşat de o maşină şi a ajuns la spital în stare de inconştienţă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!