Patru maşini au fost grav avariate şi o persoană a fost rănită uşor, joi seara, în urma unui accident rutier produs pe DN76, la ieşire din Beiuş spre Ştei.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş, evenimentul rutier a fost provocat de o şoferinţă neatentă, care a şi ajuns cu autoturismul în şanţ.

Incidentul rutier s-a produs lângă ştrandul Laguna, unde şoferiţa unui Volkswagen Golf, care venea dinspre Beiuş, a vrut să vireze spre stânga, pentru a intra pe o stradă laterală. Pentru că din faţă venea un Mercedes Vito, şoferiţa a oprit şi la fel a făcut şi şoferiţa din spatele ei, aflată la volanul unui Volvo, dar nu şi cea care venea în urma lor, aflată la volanul unui Renault Megane. Maşina condusă de ea a lovit Volvo-ul, iar acesta a fost aruncat în Golf.

Tot în urma impactului, autoturismul Renault Megane a ricoşat pe contrasens, unde a fost acroşat de duba Mercedes Vito, care venea din sens opus, şi în final, s-a răsturnat în şanţ. 

(foto: Facebook Dumitras TVD/Alex Todoca)

În urma evenimentului rutier, singura rănită a fost şoferiţa din Renault Megane, care a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată. 

Toţi şoferii au fost testaţi la faţa locului de poliţişti, iar rezultatele analizelor au fost negative. 

(foto: Facebook Dumitras TVD/Alex Todoca)

Cum niciuna dintre persoanele implicate nu a avut nevoie de internare, incidentul a fost înregistrat ca o tamponare. "În final, evenimentul rutier a fost înregistrat ca tamponare", a declarat, pentru BIHOREANUL, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Alin Laza. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!