Două persoane au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN76, la intrarea în localitatea bihoreană Hidişelu de Sus, dinspre Oradea. Din primele date, un microbuz care transporta 7 persoane a acroşat din spate un autoturism, iar în urma impactului s-a răsturnat în şanţ. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat o perioadă pe un sens, alternativ. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost semnalat printr-un apel pe numărul de urgenţă 112, la ora 14.58.

"Accidentul rutier s-a produs pe DN76, la intrarea în localitatea bihoreană Hidişelu de Sus, dinspre Oradea. Din primele date, un microbuz se pare că a acroşat din spate un autoturism. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în şanţ. În microbuz se aflau 7 persoane. Două dintre acestea, ambele pasagere, au fost rănite uşor şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a explicat comisarul şef Fărcuţa. 

Potrivit unor martori, autoturismul acroşat se oprise să vireze pe un drum lateral, spre stânga, fiind izbit în plin de microbuzul care circula în spatele lui. "Eu eram în microbuz, pe scaunul din spate. Ne-am trezit toţi unul peste altul. Din fericire am ieşit pe picioarele noastre. Nimeni nu a fost grav rănit", a povestit unul dintre pasagerii din microbuz.

Traficul rutier nu este blocat în zonă. "S-a circulat pe un sens, alternativ, iar în prezent se circulă normal. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor evenimentului rutier", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei. 

(Sursa video: Dan Bureţia)