Trei maşini au fost avariate, iar două persoane au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident produs la intersecţia străzilor Armatei Române și Făgăraşului din Oradea.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs miercuri dimineaţă, în jurul orei 8. Un orădean în vârstă de 54 ani, aflat la volanul unei Dacia Duster cu care rula pe strada Armatei Române, a virat pe strada Făgăraşului, izbind frontal un Volkswagen la volanul căruia se afla o orădeancă în vârstă de 33 ani.

În urma impactului, maşina femeii a fost proiectată pe sensul opus, într-o altă Dacie Duster, condusă de un orădean în vârstă de 59 de ani.

Șoferiţa din Volkswagen şi conducătorul celui de-al treilea autoturism au suferit leziuni ușoare.

Comunicatul mai arată că cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că vina pentru producerea accidentului o poartă orădeanul în vârstă de 54 ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea" şi a pătruns în intersecţie fără să se asigure.

Ancheta în caz e continuată de polițiștii Biroului Rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.