Un copil în vârstă de 9 ani a fost transportat la spital, vineri seară, după ce a fost acroşat de o maşină pe trecerea de pietoni de la capătul străzii Nufărului din Oradea. 

"Accidentul a fost anunţat printr-un apel pe numărul de urgenţă 112 la ora 18.44. Apelantul semnala că un minor în vârstă de 9 ani din localitatea Rontău a fost acroşat de un autoturism pe strada Nufărului din Oradea", a declarat BIHOREANULUI purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Din primele verificări ale poliţiştilor, băiatul a fugit din staţia de tramvai, intenţionând să traverseze strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea roşie a semaforului, în momentul în care a fost lovit de oglinda unei maşini. El a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul judeţean Oradea, pentru investigaţii medicale. 

În zonă au ajuns mai multe echipaje ale Biroului Rutier din Poliţia municipiului Oradea, care continuă cercetările la faţa locului. Până la finalizarea acestora, traficul rutier a fost restricţionat pe o bandă, pe fiecare sens şi este dirijat de poliţişti.