Un copil în vârstă de 3 ani a ajuns la spital şi este internat la Terapie Intensivă, în urma unui accident rutier produs marţi seară, pe strada Transilvaniei din Oradea. Copilul, spun poliţiştii, a rămas nesupravegheat şi a vrut să traverseze strada prin loc nemarcat și nepermis, moment în care a fost acroşat de un autoturism condus de un şofer din comuna Borş. 

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost semnalat la ora 22.12, prin 112.

"Din investigațiile efectuate de polițiștii rutieri, s-a constatat că un bărbat de 51 de ani, din comuna Borș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei, înspre strada Corneliu Coposu, a acroșat un minor de 3 ani, din localitatea Roit (comuna Sânnicolau Român) care, nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și nepermis", se arată în informare.

În urma accidentului rutier, băieţelul a ajuns la spital cu politraumatisme.

"Copilul este internat în secţia de Terapie Intensivă, dar nu a necesitat intubare, e conştient, în stare stabilă, sub observaţie", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Bihor, Lisa Crăiuţ.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroul Rutier, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!