O femeie a ajuns la spital, sâmbătă, după un accident rutier produs la intersecţia străzilor Transilvaniei şi Moldovei, lângă restaurantul Cireşica. Traficul rutier nu a fost afectat, spun reprezentanţii Poliţiei Bihor.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, evenimentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112, la ora 14.

"În accidul rutier au fost implicate 2 autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", spune comisar şef Alina Fărcuţa. Potrivit sursei citate, în zonă traficul rutier nu a fost afectat.

Victima, o femeie, a fost transportată  Unitatea de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Oradea însă, din fericire, cu leziuni uşoare.

"Leziunile sunt minore, contuzii mai mult. Pacienta este, încă, în curs de investigare", spune dr. Mircea Uiorean, medic în cadrul UPU-SMURD Bihor.

Cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier vor fi continuate de poliţiştii Biroului Rutier Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!