O orădeancă în vârstă de 60 ani a ajuns miercuri la spital, în urma unui accident rutier produs la intersecţia străzilor Vlădeasa şi Traian Blajovici din cauza şoferiţei unui Volkswagen Tiguan, care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure.

"O femeie de 35 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Blajovici, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a pătruns pe strada Vlădeasa, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 60 ani", a explicat  Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul Compartimentului Relaţii Publice a Poliţiei Bihor.

În urma impactului, autoturismul victimei, un Ford, taxi al firmei Fulger, a fost proiectat într-un stâlp. "Orădeanca de 60 ani a suferit leziuni care au necesitat transportarea victimei la spital", a declarat Lascău.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi internată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului clinic judeţean Oradea, medicii susţinând că starea ei este stabilă.

"Pacienta este încă în investigaţii, dar primele rezultate indică faptul că leziunile nu îi pun viaţa în pericol. A suferit un traumatism cranio-cerebral minor, contuzii la umăr şi torace şi o fractură la glezna stângă", a declarat BIHOREANULUI dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt al SMURD Bihor.