Un pensionar orădean în vârstă de 77 ani a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni de pe strada Tudor Vladimirescu de autoturismul unei şoferiţe neatente.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Bihor la ora 11.50. "O tânără de 21 ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat un bărbat de 77 ani din Oradea, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni", a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Imediat după ce a acroşat pietonul, şoferiţa a tras de volan şi a lovit doi stâlpi care delimitau carosabilul de trotuar. 

Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență din Oradea.

"Pacientul a fost evaluat şi a primit primele îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost transferat la Secţia de Neurochirurgie. Din primele date, a suferit un traumatism cranian grav. În funcţie de evoluţia stării pacientului, neurochirurgul va decide dacă are nevoie de intervenţie chirurgicală", a declarat şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.