Un accident rutier a blocat, în noaptea de marți, ambele sensuri de circulaţie pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în imediata apropiere a sediului Electrica. 

Potrivit unor martori, accidentul rutier s-a produs cu puţin înainte de ora 23, când un şofer care se îndrepta spre centrul oraşului a pierdut controlul autoturismului înainte de intrarea în pasaj şi a lovit un stâlp metalic de protecţie.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două. 

Martorii mai spun că, din fericire, şoferul, care era singur în autoturism, a scăpat teafăr. El a ieşit pe propriile picioare din autoturismul distrus în accident.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi autospeciale cu modul de descarcerare ale ISU Crişana și echipajul medical al SMURD Bihor.

sursa foto: grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea

Circulaţia în zonă a fost blocată, temporar, pentru cercetări.

Într-o înregistrare video realizată cu camera de bord de către un şofer imediat după accident și postată pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea se vede că un tânăr iese din maşină, ameţit din pricina impactului, dar şi faptul că un echipaj de poliţie ajunge rapid la locul evenimentului.

sursa video: Grupul de Facebook INFO TRAFIC Jud BIHOR

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!