Accident rutier spectaculos, sâmbătă, la prânz, în intersecţia Pieţei Unirii şi Primărie. Aflat la volanul unui Volkswagen Polo, un orădean a venit dinspre strada Tudor Vladimirescu şi a intrat în intersecţie cu viteză, fără să respecte indicatorul de oprire, fiind acroşat de un Mercedes Smart condus de un cetăţean italian care circula regulamentar dinspre Piaţa Independenţei spre strada Primăriei.

În urma impactului, autoturismul VW Polo, s-a răsturnat pe o parte şi s-a "înfipt" într-un stâlp de protecţie de pe marginea trotuarului.

Cele două autoturisme au fost serios avariate însă, din fericire, cei doi protagonişti au scăpat doar cu răni uşoare. "A fost accident. A intrat ca nebunul, chiar lângă trecerea de pietoni. Noroc că nu erau oameni", a încercat să explice situaţia şoferul italian, în timp ce orădeanul primea primul ajutor din partea medicilor SMURD.

La locul accidentului au sosit imediat poliţiştii Serviciului Rutier, pentru a dirija circulaţia îngreunată de maşinile oprite în mijlocul intersecţiei şi pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs tamponarea.

"Din constatările poliţiştilor, vinovat pentru eveniment este şoferul orădean", a explicat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.