Două persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident de circulaţie produs pe DN 76, în localitatea Ceica.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar Alina Dinu, evenimentul rutier s-a produs puţin după miezul nopţii. "Un şofer de 19 ani care circula pe DN 76 a pierdut controlul autoturismului în comuna Ceica, maşina a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat", a explicat Dinu.

În autoturism, un VW Passat, se aflau trei persoane, toate în stare de ebrietate, inclusiv șoferul. Au avut noroc că au scăpat doar cu răni ușoare. "Şoferul şi unul dintre pasageri au fost rănţi uşor. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice", a mai spus comisarul Dinu. 

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Bihor și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor. "Pacienţii au fost evaluaţi, două persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Dlinic Judeţean Oradea", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Liciniu Venter, purtătorul de cuvânt al SAJ Bihor.

În final, singurul care a rămas internat a fost șoferul autoturismului. "Pacientul de 25 ani, a suferit doar escoriații și a plecat acasă. Un alt pacient, de 19 ani, care a fost șoferul autoturismului, a suferit numeroase fracturi costale și ale membrelor superioare, prezenta hematoame intracraniene, motiv pentru care a fost internat pe secția de Neurochirurgie", a explicat șeful UPU, dr. Hadrian Borcea.